Over ons

Mijn naam is Karin Cabrera-de Boer, ik ben Nederlandse en de Spaanse en Latijns-Amerikaanse taal en cultuur is mijn hobby en passie. Ik heb eind jaren tachtig begin jaren negentig samen met mijn Colombiaanse partner in Zuid-Amerika gewoond waar ik met de Spaanse taal in aanraking kwam. Het was in die periode dat ik het idee kreeg dat ik meer met de Spaanse taal wilde gaan doen. De afgelopen vijfentwintig jaar heb ik dagelijks in het Spaans gecommuniceerd en heb ik het niveau van een native speaker bereikt. Ik heb in de loop der jaren allerlei leidinggevende functies in zowel profit als non-profit organisaties gehad maar het idee meer met mijn kennis van de Spaanse taal te willen doen is nooit uit mijn gedachten verdwenen. Ik heb dit idee serieus vorm gegeven door de studie HBO Spaans op te pakken en ben op een gegeven moment mijn kennis in de praktijk toe gaan passen door als zelfstandig vertaler te beginnen.

Met wie werk ik samen:
Mijn Colombiaanse partner heet Luis Cabrera en is leraar Spaans. Hij heeft sinds het jaar 2000 een Spaanse school waar mensen de Spaanse taal kunnen leren en tevens in aanraking komen met allerlei zaken over de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur. (zie www.spaansinalmere.com) . Hij is zowel in Colombia als in Nederland HBO en Universitair opgeleid. Onze samenwerking zorgt er voor dat de vertaalde teksten in zowel het Nederlands als het Spaans natuurgetrouw overkomen. Door deze samenwerking bent u verzekerd van het voorhanden zijn van een gedegen kennis van de Spaanse, de Latijns Amerikaanse en de Nederlandse taal en cultuur hetgeen onmisbaar is voor een correcte interpretatie van een te vertalen tekst.

Voor vrijblijvende informatie kunt u bellen naar: 036-5490867 / 06-44610687
of een e-mail sturen naar: info@taalengua.nl   /  taalengua@gmail.com
KvK-nummer 60581166

Vertaalbureau Spaans-Nederlands Nederlands-Spaans / Oficina de traducciones neerlandés-español español-neerlandés. Nederlandse les voor Spaanstaligen, Clases de Neerlandés para hispanohablantes